Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ndër 10 veteranë të arrestuar edhe Xhevdet Qeriqi – Malisheva Press

Ndër 10 veteranë të arrestuar edhe Xhevdet Qeriqi

qeriqiNdërsa vetë policia konfirmon arrestimin e dhjetë veteranëve protestues, burime të sigurta njoftojnë se ndër ta është edhe Xhevdet Qeriqi, kryetar i Këshillit për mbrojtjen e të drejtave të veteranëve.

Zëdhënësja e Policisë së Kosovës, Flora Ahmeti i tha KTV-së se pas protestës janë arrestuar dhjetë veteranë dhe se ata po merren në pyetje në stacionin e policisë, por nuk mundi të konfirmojë ndonjë emër konkretë, pra as të Xhevdet Qeriqit.

Një grup veteranësh theu sot rrethojnë e objektit të Qeverisë dhe u ndal para godinës. Objekti nuk sigurohej nga forca të veçanta. Forcat Speciale u shfaqën ndërkohë.

Veteranët dolën jashtë rrethojës së objektit të Qeverisë pas thirrjeve të përsëritura të Xhevdet Qeriqit, i cili që në fillim kishte kërkuar që të protestohej qetë dhe me dinjitet.

veteranet protesta