Mustaf Gashi realizon këngën me klip “Hajde Zemër”

Hit këngëtari Mustaf Gashi, një nga emrat që praktikojnë më së shumti muzikën live, është rikthyer fuqishëm me projektin e tij të fundit të titulluar “Hajde zemër”, një këngë kjo plot ritëm dhe hare duke u bërë kështu befasi dëgjuesve të tij të cilët menzi e kanë pritur rikthimin e tij. Kjo këngë është punuar me mjaft mjeshtëri dhe e realizuar edhe me klip. Se si duket kënga e klipi mjafton të klikoni: