Mursel Gashi në Llozicë: Ndryshimi është në dorën tone

Kandidati i PDK-së Mursel Gashi së bashku me zv.ministrin e bujqësisë, kryetarin e degës z.Kilaj dhe ish-deputetin z.Shurdhaj kanë takuar banorët e Llozicës.

Gashi ka thënë se ndihet mire në Llozicë pasi që ka kaluar një kohë të gjatë të jetës së tij aty.

Gashi ka prezantuat programin e tij derisa është shprehur i bindur se forca e ndryshimit është dorën e tyre.