Muri dhe Thaçi – sot në Kuvendi

Kuvendi i Kosoves-3Sot në Kuvendin e do të zhvillohet debati parlamentar për murin e ngritur në Mitrovicë, transmeton Koha.net.

Me 83 vota pro, deputetët kanë vendosur që të mbahet debati parlamentar për murin e Mitrovicës të iniciuar nga shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Pal Lekaj.

Rreth murit pritet të flasë kryeministri i vendit Isa Mustafa.
Po sot, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pritet t’i drejtohet Kuvendit të Kosovës për të mbajtur fjalimin e fundvitit.