Motrat Hoti – Të reja në moshë, shumë të suksesshme në profesion dhe biznes (FOTO)

Marigona dhe Diana Hoti jane dy vajzat simpatike qe se fundi jane futur fushes se biznesit.
Te dy motrat Hoti kane studiuar per dizajne mode ne akademin Evulucion.

Puna tyre si studente ishte shume e frytshme, dhe profitabile .
Kontaktet qe nder vite ato ndertuan me persona te rendesishem te Show Bizit Shqipetar bene qe per motrat Hoti te mos kete limite.

Puna tyre eshte shume e frytshme kjo per arsyje te profesionalizimit qe ato kane.
Kreativitetin e tyre nuk e vendosin vetem ne leter po nga letra ne trupin e klientit kjo eshte edhe arsyeja pse Biznesi i Motrave Hoti eshte shume premtues.

Atelen e pare ato e kane hapur ne vendin e tyre te lindjes ne komunen e Malisheves.
Kjo ka ndodh per te vetmen arsyje
Ngase e ndjejne pergjegjesi morale qe hapat e par drejt sukseseve te medha te kene burimin nga vendi i lindjes ngase pikerisht femiria e lumture qe kane kaluar vajzat i bene ato qe gjithe pozitivitetin qe ju ofron ky vende ta paraqesin ne dizajnet e tyre.

Motrat Hoti pretendojne qe ne te ardhmen biznesi i tyre te hapet dhe ne shume qendra te Kosoves dhe qe kreacionet e tyre te depertojne pertej kufive shqipetar. /vipstar.info