Moti sot në bregdetin shqiptar

Gjatë ditës së mërkurë moti në Shqipëri parashikohet të jetë i kthjellët dhe i nxehtë, me vranësira të pakta në pjesën veriore

Era do te jete me drejtim Veriperëndim–Jugperëndim 1-10m/s. Deti i forcës 4 me lartësi vale 2.0 metër.

Temperaturat parashikohen te jene:

Vendet malore 18°/37°C

Vendet e ulta 18°/41°C

Vendet bregdetare 22°/38°C