Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Mjekët mungojnë në QKMF, pacientët i drejtohen ordinancave private – Malisheva Press

Mjekët mungojnë në QKMF, pacientët i drejtohen ordinancave private

qkmfMjekët në QKMF-në e Malishevës, nuk e respektojnë orarin e punës. Një qytetar ka thënë për MalishevaPress, se sot nga ora 12:30 deri në 14:30 nuk ka pas se kush ti kontrollojë të sëmuarit e Komunës tonë, pasi që asnjëri prej mjekëve (internist) nuk ishin në vendin e punës. Sipas fotove të dërguara nga ky qytetar i njohur për redaksinë, por i cili dëshiroi të mbetet anonim, shihen qytetarët e sëmurë duke pritur në korridorin e Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjarë “SHPETIM ROBAJ”. Edhe pas pritjes gati dy orë, mjekët nuk u paraqitën, dhe në fund u detyrova që të kontrollohem në ordinancë private, thotë qytetari i mllefosur me pa përgjegjësin e QKMF-së. /MalishevaPress

qkmf1 qkmf2