Minitransiti që po ua vështirësojnë jetën e banorëve të lagjes së Minollëve në Malishevë (Video)

Në redaksinë e Malishevapress/ një lexues i yni ka dërguar një video, ku shihen punimet që Komuna e Malishevës është duke i bërë në projektin e rrugës së minitransitit. Në pamjet pa komente është xhiruar pjesa e rrugës që kalon nëpër lagjen e Hotëve në Malishevë. Në këtë video shihet se si janë shkatërruar sipërfaqe të tëra të tokave dhe sa po u sjellin probleme dhe vështirësi banorëve të kësaj lagje punimet që po zhvillohen aty.

Për më tepër ndiqni pamjet në video: