Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Meucci pranon: EULEX-i ishte eksperiment – Malisheva Press

Meucci pranon: EULEX-i ishte eksperiment

euleksperimentEULEX-i me të vërtetë ishte EUL – Experiment, ka deklaruar shefi i këtij misioni në Kosovë, Gabrielo Meucci.

Për herë të parë në “Rubikon” të KTV-së, shefi i këtij misioni ka pranuar se mandati i EULEX-it do të përmbyllet, raporton KTV.

Meucci, i cili është shprehur se ka ardhur në Kosovë për ta dërguar drejt mbylljes mandatin e EULEX-it, është shprehur se në fillim e ka pasur të vështirë t’i kuptojë akuzat ndaj misionit që po udhëheq.

Por, nëse ka qenë apo jo i suksesshëm eksperimenti i BE-së në Kosovë, kjo do të shihet më pas dhe këtë do ta vlerësojnë historianët.

Gjithashtu Meucci ka potencuar se megjithatë Kosova nuk qëndron keq sa i përket korrupsionit, pasi sipas tij, është e 8-ta në rajon sa i përket kësaj dukure.

Ndërkohë që Ilir Deda ka shprehur frikën e tij se pas përfundimit të mandatit të EULEX-it, BE-ja do ta vendosë këtë mision në një zyrë në Bruksel dhe ajo do ta mbikëqyrë Gjykatën Speciale.