Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Merlinda Kryeziu dhe Albin Hoti nënkampion gjithëkombëtar – Malisheva Press

Merlinda Kryeziu dhe Albin Hoti nënkampion gjithëkombëtar

Me 17.05.2017 në stadionin “Elbasan Arena” u zhvillua Kampionati gjithëkombëtar për grupmoshën U 20 ku atletët tanë fituan tri medalje 1. Merlinda Kryeziu vendi i dytë në kërcim trehapësh dhe njëherit vendosi rekord personal 2. Merlinda Kryeziu vendi i tretë në kërcim së gjati 3. Albin Hoti vendi i dytë në disiplinën 1500 m