Merlinda Kryeziu dhe Albin Hoti kampion të Kosovës për kategorinë U 18, U 20 (Foto)

Me: 19-20.05.2018 maj në Stadiumin Olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë u mbajt kampionati individual i Kosovës për kategorinë U 18, U 20 Atletët e Klubit “Malisheva” kanë fituan 5 medalje: 3 të arta dhe 2 të argjenda.

  1. Merlinda Kryeziu vendi i parë kërcim së gjati
  2. Merlinda Kryeziu vendi i parë trehapësh
  3. Albin Hoti vendi i parë 3000 m
  4. Arlind Morina vendi i dytë 3000 m
  5. Arlind Morina vendi i dytë 5000 m.