Melihate Termkolli godet Fatmir Limajn

veseli-termkolli-291214Melihate Termkolli deputetja që ka ndërruar disa parti politike në karrierën e saj fillimisht në LDK pastaj në LDD pastaj në  AAK dhe së fundi me vota të AAK në LDK ka goditur deputetin e Kuvendit të Kosovës Fatmir Limaj për gjykatën speciale. Ajo i tha Limajt se po të ishte tender me miliona moti e kishe votu. Fatmir Limaj ju përgjigj se Melihate Termkolli s’ka lidhje me  çështjet juridike. Melihate Termkolli është deputete e LDK-së dhe është njëra nga deputetet e koalicionit PDK-LDK që ka votuar kundër mocionit për dënimin e  krimeve  që ka bërë Serbia në Kosovë.