Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Me rastin e shënimit të festave të 28 Nëntorit, Komuna e Malishevës, me datë 27 nëntor, organizon këto aktivitete – Malisheva Press

Me rastin e shënimit të festave të 28 Nëntorit, Komuna e Malishevës, me datë 27 nëntor, organizon këto aktivitete

KK-Malishevë-Ndërtesa3

Me rastin e shënimit të festave të 28 Nëntorit, Komuna e Malishevës, me datë 27 nëntor, organizon këto aktivitete :
Ora:

09:00- Mbledhje Solemne e Kuvendit të Komunës

09:30- Nderime te Shtatorja e Komandantit Legjendar, Adem Jashari (sheshi i Dëshmorëve )

10:00-11:00- Homazhe në varrezat e dëshmorëve në Malishevë dhe Kleçkë

11:00- Shfaqja e filmit për fëmijë (shtëpia e kulturës “Tahir Sinani”)

12:00- Shfaqja e filmit “ Nëntori i Dytë” (shtëpia e kulturës “Tahir Sinani”)

13:00- Përurimi i objektit të ShFMU “Sali Bytyçi” në Shkozë

14:00- Përurimi i objektit të ShFMU “Imer Krasniqi” në Carrallukë

14:00- Hapja e ekspozitës mbarëkombëtare  (shtëpia e kulturës “Tahir Sinani”)