Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Me rastin e përvjetorit të masakrës së Burimit organizohet aksion vullnetarë për dhurimin e gjakut – Malisheva Press

Me rastin e përvjetorit të masakrës së Burimit organizohet aksion vullnetarë për dhurimin e gjakut

Banorët e fshatit Dragobil, kanë ndërmarrë një  aksion vullnetare për dhurimin e gjakut, ata kanë ftuar të gjithë qytetarët e komunës së Malishevës e më gjerë që të premten me 30 mars 2018 , me fillim nga ora 12:00 në Xhamin e fshatit Dragobil ti bashkohen aksionit vullnetarë për dhurimin e gjakut. Ky aksion vullnetarë i këtyre banorëve ndërlidhet me rastin e përvjetorit të masakrës së Burimit.

Ata shpresojnë që ftesës së tyre për dhurim të gjakut ti bashkohen edhe shumë qytetarë të tjerë, duke bërë kështu që  ky aksion nga tash e tutje të bëhet aksion tradicional.

Më poshtë keni njoftimin dhe ftesën për aksionin e dhurimit të gjakut: