Me Mamograf Mobil u ekzaminuan mbi 5 mijë gra (Video)

breast-cancer-awarenessSot organizohet ecja simbolike kundër kancerit të gjirit në Prishtinë dhe bëhet për t’i mbështetur gjithë ata persona që janë të prekur nga kanceri i gjirit.

Ecja simbolike organizohet çdo vit nga organizata joqeveritare Jeta/Vita, udhëhequr nga Nafije Latifi.

Ky aktivitet do nisë në ora 12:00 nga Teatri Kombëtar.