Me 7 maj mbahet turniri në futboll “ Ngucati nderon Dëshmoret ‘’

Përmes një njoftimi në fb këshilli organizativ i fshatit Ngucat ka bërë të ditur se me datë 7 maj do të organizojë turnirin në futboll Ngucati nderon dëshmorët dhe martirët.

Ata ftojnë të gjithë sportdashësit e interesuar që ti regjistrojnë ekipet e tyre pranë këshillit organizativ.

Ja njoftimi dhe kontaktet