Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Me 1 dhjetor themelohet Kuvendi i të rinjëve të Malishevës – Malisheva Press

Me 1 dhjetor themelohet Kuvendi i të rinjëve të Malishevës

buzhala...

Antari i Kuvendit të  Rinjëve të Kosovës nga Malisheva, Lulzim Buzhala përmes profilit të tij në facebook ka njfotuar për ceremoninë  e themelimit të kuvendit të rinjëve të Malishevës. Ceremoni kjo e cila do të  zhvillohet me datën 1 dhejtor, në objektin e Kuvendit të  Komunës së  Malishevës. Ne po ua perciellim të  plotë  postimin e bërë në fb nga z.Buzhala

Të nderum shok/shoqe

Me datë 01.12.2015 (e Marte) ora 14:00 në Komunen e Malishevës – Asambleja.

Për herë të parë në Komunen tonë do të organizohet ceremonia e themelimit të Kuvendit i të Rinjve të Malishevës, ku ky kuvend do të jete ura lidhëse e të Rinjve tane me të Rinjet e t’gjitha Komunave tjera dhe njëkohsisht do të jetë zëri juaj i fuqishem.

Të gjith qytetarët e Malishevës t’cilët dëshirojn të jenë pjesë e kësaj Ceremonie janë të mireseardhur.

(Vërejtje-Për Deputetet e Rinje pjesmarrja është e obliguar)

Faleminderit