Mbyllet gjithçka, ja subjekte dorëzuan aplikacionet në KQZ

Në ora 00:00 është mbyllur afati i dorëzimit të aplikacioneve dhe listave me kandidatët për deputetë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Janë 26 subjekte që kanë dorëzuar listat para mesnatës.
Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka konfirmuar se bëhet fjalë për pesë koalicione, 19 parti dhe dy iniciativa qytetare.