Mbyllen tregjet e bagëtive në Kosovë (VIDEO)

foto 3Agjencioni i Ushqimit dhe Veterinarisë ka marrë vendim që të mbyllen tregjet e bagëtive në Kosovë.

Paraqitja e sëmundjes Gungote të lëkurës që prek kryesisht lopët i detyroi ata ta marrin këtë hap njofton Klan Kosova.

Këtë vendim tregtarët e bagëtive e kanë kundërshtuar, duke thënë se po bëhet propagandë.