Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
MASHT pajisë me mjete sallat e sportit në Malishevë (Foto) – Malisheva Press

MASHT pajisë me mjete sallat e sportit në Malishevë (Foto)

Këto ditë ka filluar furnizimi me mjete për sallat e sportit në disa nga shkollat në të cilat janë ndërtuar edhe sallat e sportit. Furnizimin me pajisjet për sallat e sportit, është duke e realizuar Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë. Pajisjen me këto mjete, sot i kanë parë nga afër i pari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i arsimit, Blerim Thaçi.

Aktualisht, po furnizohen me pajisje sallat e sportit në Damanek dhe në Banjë, në të cilat krahas objekteve të reja shkollore, janë ndërtuar edhe sallat e sportit.