Masakrat e Serbisë në Kosovë përfshirë Malishevën (video)

femiju u vrareLufta në Kosovë la pas shumë të vrarë dhe të masakruar nga forcat serbe. Fatkeqësisht sot pas 16 vitesh të gjitha ato tmerre që populli i përjetoi u lanë në harresë. Përgjegjësia mbetet e politikanëve por edhe e qytetarëve që harruan shpejtë tmerret e luftës.

Në njërën nga pamjet në video shihet edhe një vajzë 15 vjeçare nga një fshat i Malishevës e cila ishte varur pasi ishte përdhunuar nga paramilitarët serbë. Pamje të ngjashme në video ka të shumta përfshirë edhe fëmijë.

 Hiq më larg se dje ishte në Kosovë lirshëm një kriminel serb me rroba ushtarake i cili as u ndalua dhe as su prek nga institucionet tona. A thua do na falin të rënët për sjelljen nënshtruese që ende vazhdojmë ta kemi ndaj Serbisë?