Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Marko Gjuriqi tallet me Edita Tahirin – Malisheva Press

Marko Gjuriqi tallet me Edita Tahirin

editagjuriqDrejtori i të ashtuquajturës Zyra e Serbisë për Kosovë, Marko Gjuriq, në lidhje me ndërtesën e qeverisë në veri të Mitrovicës ka thënë që kjo është cirk përderisa Edita Tahirin e ka quajtur si mjeshtre të cirkut, në në deklaratë për agjensinë serbe të lajmeve Tanjug.

Sipas tij është e pashpjegueshme se si objekti që ishte hotel mund të riemërohet si ndërtesë e qeverisë.

Ndërsa, Edita Tahiri ka deklaruar që Serbia përmes sulmeve dhe mureve  po tregon që është kundër marrëveshjeve.

Kjo deklaratë e Tahirit vjen pasi që në afërsi të ndërtesës së qeverisë në veri të Mitrovicës është gjetur një granatë dore.