Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Maria Bamieh fiton betejën e parë – Malisheva Press

Maria Bamieh fiton betejën e parë

MariabamiehMaria Bamieh ka fituar betejën e parë në ballafaqim me EULEX-in, shkruan sot Koha Ditore.

Ombudspersoni evropian i ka dhënë të drejtë pas një hetimi që ka zhvilluar. Ka gjetur shumë shkelje. Madje, ka zbuluar se një dokument denoncues kundër kryeprokurores së EULEX-it, Jaroslava Navotna, dhe ish-kryetarit të Asamblesë së Gjyqtarëve të EULEX-it, Francesco Florit, është zhdukur brenda misionit.

Një dokument që ka publikuar javën e kaluar rreth mënyrës sesi Shërbimi i Veprimit të Jashtëm Evropian (EEAS) menaxhon dyshimet për parregullsi serioze, përfshirë Misionin e Sundimit të Rendit të BE-së në Kosovë, ka konstatuar këto sjellje shkelëse të EULEX-it.

(Më gjerësisht lexoni sot në Koha Ditore)