Malishevë: Vazhdojnë përgaditjet për organizimin e festivalit folklorik “Oda e Llapushës”

festivali-oda-e-llaushes

Në Malishevë po vazhdojn përgaditjet për organizimin e festivalit tashmë tradicional që i kushtohet folklorit shqiptarë. Festivali folklorik “Oda e Llapushës” edhe këtë vit organizohet nga Drejtoria e Kulturës në Komunën e Malishevës. Dhe organizatorët e kësaj ngjarje kanë paraparë që këtë vit festivali të mbahët me datë 1 dhe 2 gusht. Për aktivitetet rreth organizimit të kësaj ngjarje është raportuar edhe në mbledhjen e Këshillit të Drejtorëve e cila u mbajtë sot.