Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Trotuaret shndërrohen në “parkingje dhe hapësira të uzurpuara” (Foto) – Malisheva Press

Malishevë: Trotuaret shndërrohen në “parkingje dhe hapësira të uzurpuara” (Foto)

Mbyllja e parkingut përgjatë rrugës “Rilindja Kombëtare” në Malishevë, vendim ky i ndërmarr nga ana e kryetarit të komunës, Ragip Begaj, dhe në anë tjetër mungesa e hapësirave për parkingje në qytezën e Malishevës, po bënë që edhe pronaret e bizneseve, por edhe qytetarët ti shfrytëzojnë trotuaret për parkimin e veturave dhe për vendosjen e produkteve të tyre. Kjo gjë po ua vështirëson qytetarëve lëvizjen e lirshme e sidomos nxënësit po e kanë të pamundur lëvizjen në trotuar.

Kjo njëherit po del të jetë edhe një vendim i gabuar i qeverisjes Begaj, që kishte mbyllur parkingun pa hapur hapësira të reja të parkingut në qytet, vendim që ishte kritikuar jashtëzakonisht shumë edhe nga vet pronarët e bizneseve nga se rruga përsëri po mbetët e pa shfrytëzuar për lëvizjen e automjeteve.