Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Sot, ka filluar gjysmëvjetori i dytë në të gjitha shkollat, njofton DKA-ja – Malisheva Press

Malishevë: Sot, ka filluar gjysmëvjetori i dytë në të gjitha shkollat, njofton DKA-ja

gjimnazi hamdi berishaGjysmë vjetori i dytë i vitit shkollor 2016/2017, ka filluar në të gjitha shkollat e Komunës së Malishevës dhe nuk është regjistruar asnjë problem. Kështu ka bërë të ditur drejtori i arsimit, Avdi Morina, në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve, mbledhje kjo e cila u mbajt sot. Me këtë rast, kryetari Begaj dhe drejtori Morina, i kanë uruar të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit, për fillimin e gjysmë vjetorit të dytë.