Malishevë: Shumë të rinjë vazhdojnë t’i bashkohen Vetëvendosjes (foto)

Lëvizja Vetëvendosje në Malishevë dje ka pasur një ditë mjaft dinamike. Kjo është bërë e ditur nga Alban Krasniqi koordinator i kësaj qendre dhe nga dy kandidatët për deputetë Nexhat Kryeziu dhe Gani Krasniqi të cilët përmes facebookut kanë publikuar shumë antarësime të reja në këtë lëvizje të cilës sipas tyre i janë bashkuar të rinjë dhe të moshuar nga fshatra të ndryshme nga Malisheva.

Ja postimet: