Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Shpallet konkursi për subvencione në Bujqësi dhe Blegtori (Dokument) – Malisheva Press

Malishevë: Shpallet konkursi për subvencione në Bujqësi dhe Blegtori (Dokument)

komunaKomuna e Malishevës, gjegjësisht Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka shpallur konkurs për ndarjen e subvencioneve në fushën e bujqësisë dhe blegtorisë.

Konkursi për aplikim do të jetë i hapur nga data 01.03.2017 deri me datën 25.03.2017. Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, do të kontribuoj në financimin e këtij projekti me vlerë 70%, ndërsa edhe bujqit dhe fermerët do të participojnë në bashkëfinancim me 30%. Në këtë projekt fermerët do të përkrahen me makina të qumështit, bujqit do të përkrahen me makina spërkatëse të krahut, me zhvillimin e kulturave perimore dhe ngritjen e serrave. Thuhet në shpalljen e Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural. Malishevapress.

Bujqesi 1

bujqesi 2

bujqesi 3

bujqesi 4