Malishevë: Së shpejti fillojnë garat e volejbollit (Foto)

foto volejboll1

Pasi që garat në futsall kanë hyrë në fazën përfundimtarë, ku kanë mbetur vetëm edhe finalët në të dy kategoritë për tu zhvilluar. Shoqata e Pedagogëve në Malishevë, në bashkpunim me Drejtorin për Arsim dhe Edukim, nga java e ardhëshme do të fillojë me organizimin e garave në sportin e volejbollit. Në këtë turnir që do të zhvillohet në palestren sportive të Gjimnazit “Hamdi Berisha”, organizatorët kanë paraparë që ngjashëm si në garat e futsallit që u organizuan në të dy kategoritë, po ashtu edhe garat e volejbollit do të organizohen në të dy kategoritë.

Më poshtë mund ti shihni ekipet garuese, qiftet dhe orarin e ndeshjeve që do të zhvillohen:

volejboll 3

volejboll2

volejbol 1.2