Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Rikthehen investimet në prag të balotazhit (Foto) – Malisheva Press

Malishevë: Rikthehen investimet në prag të balotazhit (Foto)

Në vendbanimet e Malishevës, qeverisja komunale ka rifilluar investimet në asfaltimin e rrugëve në fshatrat dhe lagjet e Malishevës.

Së fundi në prag të fushatës komuna ka asfaltuar rrugët në lagjet e tri fshatrave të Komunës së Malishevës, Banjës, Gollubovcit dhe Senikut, është drejt përfundimit dhe rrjedhimisht drejt përfundimit janë edhe projektet të cilat kanë qenë të parapara për këtë viti. Asfaltimin e këtyre rrugëve, e kanë inspektuar sot edhe kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i urbanizmit, Ahmet Morina.