Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Përfundon asfaltimi i rrugës në lagjen e Pallankave – Malisheva Press

Malishevë: Përfundon asfaltimi i rrugës në lagjen e Pallankave

unnamedKa përfunduar zgjerimi dhe asfaltimi i rrugës Malishevë-Dragobil (lagja Pallanka), e cila lidhë këtë lagje, stadiumin e qytetit dhe palestrën sportive, me qendrën komunale, përkatësisht qytetin e Malishevës. Kjo rrugë është rregulluar në kuadër të rregullimit të infrastrukturës së përgjithshme në Komunën e Malishevës.

Një pjesë e lagjes Pallanka, ka qenë e shkëputur me rrugë nga pjesa tjetër dhe lëvizja e banorëve, ka qenë e vështirësuar. Po ashtu përgjatë kësaj rruge, është ndërtuar edhe stadiumi i futbollit të madh, si dhe palestra sportive, duke e bërë të domosdoshme, rregullimin e kësaj rruge, si për banorët, ashtu edhe për sportistët dhe klubet sportive.

Asfaltimin e rrugës, e ka inspektuar edhe drejtori i urbanizmit, Ahmet Morina, i cili tha se “ asfaltimi i rrugës ka qenë nevojë e domosdoshme, në rend të parë për banorët e kësaj lagjeje, por edhe për sportistët, sportdashësit dhe klubet sportive”. “Në këtë pjesë, është orientuar ndërtimi i objekteve sportive, prandaj rregullimi i infrastrukturës rrugore, është i domosdoshëm”, tha Morina.