Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Organizohet orë letrare në Bubavecë dhe Damanek – Malisheva Press

Malishevë: Organizohet orë letrare në Bubavecë dhe Damanek

komunaNë bashkëpunim me Drejtorinë për Arsim dhe Edukim, Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport dhe SHKL ” Tafil Kelmendi “, të mërkurën, më 14.12.2016, do të organizohen orë letrare në SHFMU ” Dëshmorët e fshatit Bubavec ” dhe në SHFMU ” Ramadan Morina ” në Damanek. Bibliotekës së SHFMU ” Dëshmorët e fshatit Bubavec “, në kuadër të orës letrare do t’i dhurohen 500 ekzemplarë librash, të dhuruara nga krijuesit letrarë.

Kjo është biblioteka e tretë e pajisur gjatë muajit dhjetor. Ora letrare në këtë shkollë mbahet në orën 10:00. Orë letrare do të mbahet edhe në SHFMU ” Ramadan Morina ” në Damanek, me ç’rast do të përurohet biblioteka e cila është pajisur me 1010 ekzemplarë librash nga krijuesit letrarë. Ora letrare në këtë shkollë mbahet në orën 12:00.