Malishevë: Nuk ka raste të infektimit nga rriqrat

sperkatja_rriqrat

Në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve e cila u mbajtë sot, gjatë raportimit të drejtorit të shëndetësisë u tha se situata epidemiologjike me EHKK, është e qetë dhe nuk ka raste të infektimit. Edhe për kundër faktit se raste të pickimit nga rriqrat vazhdojnë të paraqiten edhe në komunat tjera, megjithatë Drejtoria e Shëndetësuisë në Malishevë, shprehet e gatëshme të ndërmerr masat e duhura për mbajtjen nën kontroll të situatës epidemiologjike.