Malishevë: Një qytetari i vidhen stoli ari në shtëpi

hajniNjë qytetar nga Malisheva ka raportuar se të dyshuar të panjohur  kanë hyrë në shtëpinë e tij përmes një dritareje duke e hapur me forcë dhe nga aty kanë vjedhur stoli ari. Rasti është nën hetime njofton Policia e Kosovës.