Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Nesër shënohet Dita Ndërkombëtare e Rinisë – Malisheva Press

Malishevë: Nesër shënohet Dita Ndërkombëtare e Rinisë

international-youth-day-logo-3483

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, në bashkëpunim me OSBE, KVRL dhe Qendrën për rini, më 12 gusht 2015, në Malishevë, organizojnë Ditën Ndërkombëtare të Rinisë. Aktivitetet nisin prej orës 09:00 dhe përfundojnë në orën 18:30. Në aktivitete marrin pjesë edhe KVRL dhe Qendra rinore të komunave përreth.