Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Nesër fillon aksioni për kapjen e qenëve endacak – Malisheva Press

Malishevë: Nesër fillon aksioni për kapjen e qenëve endacak

Pas marrëveshjes  së  Drejtorisë për Bujqësi dhe zhvillim Rural dhe, Fondacionit ,,STRAY COCO”, për sterilizimin dhe kastrimin  e qenëve endacak, në Komunën e Malishevës, aksion i cili, deri më tani është implementuar vetëm në qytetin e Malishevës.

Njoftojmë të gjithë pronarët  e qenëve, nëpër fshatërat e Malishevës, që nga data, 8.08.2017, fillon aktiviteti, për kapjen e qenëve, më pas sterilizimi dhe kastrimi i tyre.

Prandaj, lusim qytetarët për bashkëpunim, në këtë aksion, që qentë e tyre shtëpiak, t’i mbajnë brenda, ose t’u vendosin nga një shenjë identifikuese, siq, është qaforja, pasi ekipet profesionale që nga nesër, (8.08.2017), dalin në mbarë territorin e Komunës së Malishevës.