Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Ndërprehet seanca e Kuvendit Komunal, mungojnë asamblistët e pozitës – Malisheva Press

Malishevë: Ndërprehet seanca e Kuvendit Komunal, mungojnë asamblistët e pozitës

Seanca e katërt e rregullt e Kuvendit Komunal, e cila dje ishte ndërprerë për të rifilluar sot në ora 9:00, siç edhe ishin dakorduar të gjithë anëtarët e kuvendit, mirëpo ajo është shtyrë për të filluar në 10:30, për shkak të mungesës së kuorumit. Edhe pse me mjaftë vështirësi kuvendit komunal arriti të filloj seancën, mirëpo me të filluar pika e 6 e rendit të ditës, ajo u ndërpre pasi që anëtarët e kuvendit nga radhët e PDK-së lëshuan sallën. Dhe në mungesë të shumicës së asamblistëve të partisë në pushtet, kuvendi nuk pati kuorum për të vazhduar. Në këtë rast kryesuesi i kuvendit, Aziz Thaçi, kërkoi 15 minuta pauzë për të vazhduar pas pauzës.