Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Me 1 dhe 2 gusht organizohet festivali folklorik “Oda e Llapushës” – Malisheva Press

Malishevë: Me 1 dhe 2 gusht organizohet festivali folklorik “Oda e Llapushës”

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, njofton të gjithë qytetarët e Komunës së Malishevës dhe më gjer, artdashësit, rapsodët, Shoqëritë kulturo-artistike, Ansamblet e këngëve dhe valleve nga të gjitha trevat shqiptare se, më 1 dhe 2 gusht, prej orës 19:00, komuna e Malishevës organizon Festivalin Folklorik Mbarëkombëtar “Oda e Llapushës”- Edicioni i katërt.

Festivali organizohet në kuadër të shënimit për ditët e mërgatës. Festivali ka karakter garues,  dhe në të do të prezantohen vlera të mirëfillta të folklorit shqiptar.

Krahas festivalit do të organizohet edhe Panairi artizanal. Në festival do të marrin pjesë rapsodë, grupe folklorike, Shoqëri kulturo-artistike dhe grupe të valleve.