Malishevë: LDK hap fushatën nga zyra e saj (foto)

Lidhja Demokratike e Kosovës Dega në Malishevë ka hapur fushatën e saj me një fotografi në të cilën duken kandidati për kryetar Sami Kafexholli, kandidatët për asamble komunale dhe anëtarë të kësj partie.

Përmes faqes së tyre zyrtare ata kanë shkruar:

Dega e LDK-së në Malishevë hapi fushaten e saj elektorale me një mobilizim dhe entuziazem për fitoren e madhe të 22 Tetorit.

Na priftë e mbara!

#votoLDK47
#votoSamiKafexholli