Malishevë: Kryesia e degës së LDK-së mobiliziohet për zgjedhjet e qershorit

Kryesia e degës së LDK-së ka mbajtur mbledhjen e saj siç e ka quajtur mobilizuese për zgjedhjet e qershorit.

Përmes një postimi në facebook ata kanë bërë të ditur se kanë rritur aktivitetin politik për zgjedhjet.

Ja postimi:

Sot, nga takimi i kryesisë së degës së LDK-së në Malishevë.

Mobilizim dhe rritje të aktivitetit politikë për zgjedhjet e parakohëshme të 11 qershorit.