Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Komuna mbush gropat me asfalt, bllokon edhe më shumë komunikacionin (Foto) – Malisheva Press

Malishevë: Komuna mbush gropat me asfalt, bllokon edhe më shumë komunikacionin (Foto)

Në pikë e ditës dhe në kohën kur të gjitha rrugët e Malishevës janë të stërmbushura me vetura, sidomos tash kur kanë ardhë numër i madh i mërgimtarëve, komuna e Malishevës zgjedh që tani ti mbush gropat në qytet. Pikërisht tek rrethi i qytetit shihen disa punëtor dhe një kamion duke shtruar asfaltin në gropat e krijuara tash e sa kohë aty. Nënkryetari i Komunës në mes të rrugës “inspekton” punimet që po bëhen. Në vend që këto riparime të rrugëve të ndodhnin në një kohë tjetër ku fluksi i lëvizjes në komunikacion është më i vogël, kjo gjë nuk e shqetëson fare Komunën e Malishevës, ndërsa kolonat e gjata dhe të mundimshme vazhdojnë të jenë halli i vërtetë i qytetarëve.