Malishevë: Këto fshatra sot do të mbesin pa energji elektrike

Më 13.12.2017 në NS 35/10 KV Malisheva do të ndërkrehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi:82082001) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Po ashtu sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike edhe në fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.