Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Këtë të enjte rihapet tregu i kafshëve – Malisheva Press

Malishevë: Këtë të enjte rihapet tregu i kafshëve

tregu_kafesheve

Tregu i kafshëve i cili ishte mbyllur muaj më parë për shkak të sëmundjes gungore, pritet të hapet këtë javë.

Sot kjo është bërë e ditur në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Drejtorëve,ku nga drejtoria e inspektoratit, është njoftuar se nga kjo javë do të hapet tregu i kafshëve, pasi ka kaluar rreziku i përhapjes së sëmundjes së gungore të kafshëve.

Sipas drejtorit të inspektoratit, Fadil Shala, AVUK-u, e ka njoftuar drejtorinë, se nga tani mund të hapet tregu i kafshëve, i cili ishte ndaluar tash e disa muaj, në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së sëmundjes gungore të kafshëve. Ky është prej lajmeve më të mira që kanë marrë shitësit dhe blerësit e kafshëve, pasi konsiderohet se ka kaluar rreziku i përhapjes së kësaj sëmundjej/malishevapress