Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Kështu është gjendja pas reshjeve të mbrëmshme (Foto) – Malisheva Press

Malishevë: Kështu është gjendja pas reshjeve të mbrëmshme (Foto)

Reshjet e dendura te shiut që po vazhdojnë të bien tash e 24 orë kanë shkaktuar telashe në komunën e Malishevës.

Niveli i ujit në lumin Mirusha është rritur në maksimum, kjo ka bërë që të rritet edhe shqetsimi i qytetarëve për vërshime eventuale. Kësaj i ka kontribuar mjaftë shumë edhe shtrati i lumit i papastruar dhe rrjeti i kanalizimit jo funksional, në shumë pjesë lumi ka dalë nga shtrati duke vërshuar shumë toka bujqësore, duke shkaktuar kështu shumë dëme në këtë aspekt.