Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Ja kush e mori në shfrytëzim pishinën e Banjës (Dokument) – Malisheva Press

Malishevë: Ja kush e mori në shfrytëzim pishinën e Banjës (Dokument)

Ditë më parë Kuvendi Komunal në Malishevë pas një debati të gjerë dhe kritikash e argumentesh me shumicë votash kishte vendosur pro dhënies në shfrytëzim të pishinës së Banjës. Kjo për faktin se qeverisja komunale nuk kishte një gatishmëri për ta marr në menaxhim këtë pishinë që është pasur publike e komunës.

Pas shpalljes në ankand publik të drejtën për shfrytëzimin e pishinës publike në fshatin Banjë, e ka Burim Limaj, i cili ka dërguar ofertën e tij pranë komisionit komunal për dhënien në shfrytëzim të pronës publike.

Të drejtën e shfrytëzimit, Limaj do ta ketë deri me 31 dhjetor 2018, kur edhe i skadon kontrata.

Më poshtë keni dokumentin lidhur me këtë vendim: