Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Ja kur fillon viti i ri shkollor – Malisheva Press

Malishevë: Ja kur fillon viti i ri shkollor

Këshilli i drejtorëve, i udhëhequr nga Kryetari i Komunës, z. Ragip Begaj, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt të së hënës, ku janë diskutuar shumë çështje, që kanë të bëjnë me angazhimet e përditshme të drejtorive komunale, por edhe projektet prioritare të cilata hyjnë në shërbim të infrastrukturës shkollore, asfaltimi i rrugëve dhe kanalizime.

Drejtorët e drejtorive, raportuan para kryetarit të Komunës,  ku angazhimi më prioritar, gjatë javës së kaluar  ishte , infrastruktura e objekteve arsimore,  objekteve të reja shkollore, ujësjellësi, kanalizimi dhe hapësirat e jashtme , poashtu edhe pajisja me mjete dhe tekste mësimore,inventarizimi, pasi procesi mësimor fillon më, 4 shtator. Tekstet mësimore janë siguruar për klasët  e nivelit fillor një- pesë ( I-V), kurse ato nga niveli gjashtë- nëntë (VI-IX), mvarësisht nga kërkesat e drejtorëve të shkollave, informon  Drejtori   i Drejtroisë për Arsim dhe Edukim,  në- Komunën e Malishevës, Avdi Morina.

Gjithëherë, sipas  Morinës , për fillimvitin e ri shkollor janë bërë të gjitha parapërgatitjet, edhe pjesa e dytë e testit, të ,, Matuerës Shtetërore” është mbajtur .