Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Ja çka do të diskutohet sot në mbledhjen e Kuvendit Komunal? – Malisheva Press

Malishevë: Ja çka do të diskutohet sot në mbledhjen e Kuvendit Komunal?

Ashtu siç është përcaktuar një javë më parë, sot do të mbahet mbledhja e VII e rregullt e Kuvendit Komunal në Malishevë. Në këtë mbledhje pritet të diskutohen pika shumë të rëndësishme.

Më poshtë keni njoftimin zyrtarë dhe rendin e ditës për këtë mbledhje: