Malishevë: Hoti i PDK-së uron asamblistët e rinj

Ish asamblisti i PDK-së, Bekim Hoti, i cili ne zgjedhjet komunale të 22 tetorit nuk ka mund ti marrë votat e mjaftueshme për të qenë pjesë e legjislaturës së re, për mandatin e dytë, ka uruar të gjithë asamblistët e zgjedhur në legjislaturën e re për punë të mbarë dhe suksese. Hoti në veçanti ka uruar nëntë asamblistët nga radhët e PDK-së. Kujtojmë se ish asamblisti Bekim Hoti ishte në mesin e asamblistët më të zëshëm në legjislaturën e kaluar. Këtë urim ai e ka bërë nëpërmjet një postimi në faqen e tij në facebook.

Më poshtë gjeni postimin e plotë të z. Hoti: