Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Fshatrat që do të mbesin pa rrymë këtë fundjavë – Malisheva Press

Malishevë: Fshatrat që do të mbesin pa rrymë këtë fundjavë

keds-foto-nga-jasir-zeqiri-2Më  29.10.2016 ( e shtunë ) në TS 35/10 kV Malisheva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dragobili (Kodi : 82082006)  prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralia, Kravasaria, Guriqi, Pagarusha, Shkoza dhe Janqishta.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it , revizion në LP 10 kV.

Më  30.10.2016 ( e diele ) në TS 35/10 kV Malisheva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bellanica (Kodi : 82082005)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralija, Kravasarija, Guriqi, Pagarusha, Shkoza dhe Janqishta.

·Dalja 10 kV Kijeva (Kodi : 82082007)  prej orës: 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bubavec, Kijvë, Stapanicë, Mleqan, Plloqicë, Golloboc, Balincë dhe Llozicë.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.