Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Malishevë: Drejtoria për kulturë, rini dhe sport shtyen afatin për aplikim për subvencionimin e projekteve të OJQ-ve – Malisheva Press

Malishevë: Drejtoria për kulturë, rini dhe sport shtyen afatin për aplikim për subvencionimin e projekteve të OJQ-ve

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, ka njfotuar se afati i aplikimi për organizatat joqeveritare, për projektet e tyre në fushat e kulturës, rinisë dhe sportit, shtyhet deri më datën 4 maj 2018. Ftohen OJQ-të, që të shfrytëzojnë këtë mundësi, për të aplikuar për projektet e tyre. Thuhet në njoftimin e Drejtorisë për Kulturë rini dhe sport në Komunën e Malishevës.